
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Door de opgeklopte eieren en het bakpoeder in het beslag zijn deze Amerikaanse pannenkoeken extra luchtig!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
150 g
Flour
(Contains: Tarwe May be present: Gluten)
2 piece
Egg
250 milliliters
Organic buttermilk
125 g
Raspberries
15 g
Strawberry sauce
½ sachet(s)
Baking powder
(Contains: Tarwe May be present: Gluten, Ei, Lupine, Melk (inclusief lactose), Soja)
90 g
Mascarpone
1 tablespoon
Honey
½ piece
Lemon
½ teaspoon
Salt
1 tablespoon
Sunflower oil
2 tablespoon
Sugar
De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.
Tip: Het is luchtig genoeg zodra er veel luchtbellen zichtbaar zijn.
Tip: Let op: je bakt kleine pannenkoeken - deze kan je hoger stapelen.
Tip: Dit ontbijt is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Laat dan de honing en de mascarpone achterwege.