Skip to main content
Linguine met wildzwijnragout
Linguine met wildzwijnragout

Linguine met wildzwijnragout

met wortel en tomatensaus

4.1
(718)

Het vlees van het wildzwijn wordt geprezen om zijn unieke wildsmaak. Dat heeft te maken met het gevarieerde dieet van het zwijn, dat net als het varken een omnivoor is.

Tags:
Extra Veggies
Family

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total35 minutes
Cooking Time25 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

1 piece

Garlic

½ piece

Red onion

½ piece

Carrot

1 piece

Wild boar burger

90 g

Linguine

½ can

Tinned cherry tomatoes

1.5 teaspoon

Ground paprika

¼ sachet(s)

Dried rosemary

1 piece

Bay leaf

25 g

Grated Parmigiano Reggiano

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

¼ piece

Low sodium beef stock cube

½ tablespoon

Olive oil

Nutrition Values

Calories804 kcal
Energy (kJ)3366 kJ
Fat30 g
Saturated Fat12 g
Carbohydrate84 g
Sugar16 g
Dietary Fiber12.2 g
Protein41 g
Salt3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Casserole with Lid

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Breng ruim water met een snuf zout aan de kook in een pan met deksel voor de linguine. Pers de knoflook of snijd fijn. Snipper de rode ui. Snijd de wortel in de lengte in vieren en vervolgens in de dunne plakjes.

Bakken
2

Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan met deksel. Fruit de knoflook, rode ui en wortel 4 - 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de wildzwijnburgers toe aan de pan. Maak gehakt van de burgers door ze uit elkaar te duwen met een spatel en te roerbakken. Bak het wildzwijngehakt 3 - 4 minuten.

Saus maken
3

Voeg de cherrytomaten in blik, 1/2 zakje paprikapoeder en 1/4 zakje gedroogde rozemarijn per persoon toe. Verkruimel 1/4 bouillonblokje per persoon over de saus en roer goed. Voeg het laurierblad toe en laat op laag vuur, afgedekt, 12 - 14 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout. Kook ondertussen de linguine in 12 - 14 minuten gaar. Giet af en laat zonder deksel uitstomen. Haal de laurierblaadjes uit de tomatensaus en meng de linguine en de helft van de geraspte Parmigiano Reggiano door de saus. Verwarm het geheel nog 2 minuten.

Serveren
4

Verdeel de linguine met de wildzwijn-tomatensaus over de borden. Garneer met de overige geraspte Parmigiano Reggiano.

Tip: Wist je dat tomaten uit blik bijna net zoveel vitaminen en mineralen bevatten als verse tomaten? Bij elkaar opgeteld bevat dit gerecht meer dan 300 gram groente per persoon.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes