Skip to main content
Groene salade

Groene salade

met paprika en tomaat

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

¼ piece

Bell pepper

1 piece

Roma tomato

2.5 g

Fresh chives

(May be present: Selderij)

25 g

Radicchio & romaine

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

½ teaspoon

White wine vinegar

½ tablespoon

Extra virgin olive oil

½ teaspoon

Mustard

Nutrition Values

Energy (kJ)374 kJ
Calories89 kcal
Fat6.6 g
Saturated Fat0.9 g
Carbohydrate4.8 g
Sugar4.4 g
Dietary Fiber2.6 g
Protein1.4 g
Salt0.1 g
Potassium134.6 mg
Calcium3.2 mg
Iron0.2 mg
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Snijd de paprika in kleine blokjes. Snijd 1 plakje per persoon van de tomaat en snijd de rest in blokjes.

2

Maak in een saladekom een dressing van de mosterd, wittewijnazijn, extra vierge olijfolie, peper en zout. Meng de sla, paprika en tomatenblokjes met de dressing.

3

Serveer de salade in een saladekom aan tafel. Leg de plakjes tomaat op een schaaltjes. Je kunt deze plakjes tomaat gebruiken als topping voor je hamburger.

This week's must-try HelloFresh recipes