Bulgogisaus is zoet en hartig met de smaken van peer, gember en knoflook. Het is een belangrijk ingrediënt bij het bereiden van Koreaans BBQ-rundvlees.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Pak choi
35 g
Bulgogi sauce
(Contains: Zwaveldioxide en sulfiet, Tarwe, Sesamzaad, Vis, Soja)
10 g
Garlic-ginger-chili mix
5 milliliters
Sesame oil
(Contains: Sesamzaad)
10 g
Salted peanuts
(Contains: Pinda's May be present: Noten, Sesamzaad)
75 g
Basmati rice
100 g
Chopped sweetheart cabbage
¼ piece
Lemon
4 piece
Beef-pork meatballs with Thai seasoning
(May be present: Selderij, Ei, Gluten, Mosterd, Soja)
¼ sachet(s)
Korean-style spice mix
(Contains: Tarwe, Sesamzaad, Soja)
2 tablespoon
Water for the sauce
180 milliliters
Low sodium vegetable stock
½ tablespoon
Sunflower oil
to taste
Salt and pepper
Weetje: Wist je dat spitskool rijk is aan calcium, ijzer en vitamine C? Dat levert een hoop gezondheidsvoordelen op, zoals sterke botten, tanden en gezonde spieren door de calciumboost.