Wrap met kip in BBQ-kruiden, avocado en feta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Wrap met kip in BBQ-kruiden, avocado en feta

Wrap met kip in BBQ-kruiden, avocado en feta

met rucola, veldsla en komkommer

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Je hebt niet veel ingrediënten nodig voor deze wrap! Toch heeft het veel smaak door de gemarineerde kipfiletreepjes, avocado en de hartige feta.

Allergenen :
Tarwe
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd5 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Witte tortilla

(Bevat Tarwe)

½ stuk(s)

Avocado

½ stuk(s)

[Mini-]komkommer

25 gram

Feta

(Bevat Melk (inclusief lactose))

20 gram

Rucola en veldsla

½ zakje(s)

BBQ-rub

50 gram

Kippendijreepjes

Zelf toevoegen

½ tl

Zonnebloemolie

naar smaak

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2419 kJ
Energie (kcal)578 kcal
Vetten32.8 g
waarvan verzadigd9.1 g
Koolhydraten46 g
waarvan suikers3.2 g
Vezels6 g
Eiwitten21.8 g
Zout1.8 g

Benodigdheden

Koekenpan
Aluminiumfolie

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Halveer de komkommer in de lengte en snijd vervolgens in staafjes.
  • Halveer de avocado en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in plakken.
  • Verkruimel de feta.
2
  • Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
  • Voeg de kippendijreepjes en BBQ-rub (let op: pittig! Gebruik naar smaak) toe en bak 4 - 6 minuten. 
  • Breng op smaak met peper en zout.
3
  • Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm ze 3 - 4 minuten in de oven.
4
  • Beleg de tortilla's met de kip, avocado, feta en komkommer.
  • Verdeel de rucola en veldsla erover en besprenkel met extra vierge olijfolie.