Skip to main content
Volkoren tortilla's met kalfsgehakt als extra
Volkoren tortilla's met kalfsgehakt als extra

Volkoren tortilla's met kalfsgehakt als extra

met gekruide bloemkool, avocado en zoetzure rodekool

.

Allergens:
Gluten
Pinda's
Noten
Melk (inclusief lactose)
Ei
Zwaveldioxide en sulfiet

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total25 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

250 g

Bloemkool

1.5 teaspoon

Mexicaanse kruiden

50 g

Gesneden rodekool

(May be present: Selderij)

2 unit

Witte tortilla

(Contains: Gluten)

120 g

Kalfsgehakt

⅓ unit

Avocado

15 g

Pikante honingpinda's

(Contains: Pinda's, Noten)

30 g

Labne

(Contains: Melk (inclusief lactose), Ei, Zwaveldioxide en sulfiet)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olijfolie

1.5 tablespoon

Wittewijnazijn

¾ teaspoon

Suiker

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3592 kJ
Calories859 kcal
Fat47 g
Saturated Fat13 g
Carbohydrate58 g
Sugar19 g
Dietary Fiber16 g
Protein40 g
Salt2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Large wok or sautépan
Lid
Bowl
Tall-Sided Pan
Aluminum Foil

Cooking Steps

Smaakmakers bakken
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de bloem van de bloemkool in zeer kleine roosjes en de steel in stukjes. Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een grote wok of hapjespan met deksel. Voeg 1 tl Mexicaanse kruiden per persoon en een snuf zout toe en bak 2 minuten.

Bloemkool stoven
2

Voeg de gesneden bloemkool en 3 el water per persoon toe en laat, afgedekt, 12 - 16 minuten zachtjes stoven. Haal het deksel van de pan en bak de bloemkool daarna nog 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

Zoetzure rodekool maken
3

Meng in een kom per persoon 1 1/2 el wittewijnazijn met 3/4 tl suiker en een snuf zout. Voeg de rodekool toe, schep om en laat intrekken tot serveren.

Kalfsgehakt bakken
4

Verpak de bruine tortilla's samen in aluminiumfolie en verwarm 5 minuten in de oven. Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur en bak het kalfsgehakt met de overige Mexicaanse kruiden in 5 minuten los.

Avocado snijden
5

Halveer de avocado, draai de twee helften uit elkaar en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in dunne plakjes en haal ze met een lepel uit de schil. Hak de pikante honingpinda's grof.

Serveren
6

Vul de tortilla's met zoetzure rodekool, bloemkool, kalfsgehakt en avocado. Garneer met de pinda's en de labne en rol de tortilla's op.

More delicious recipes with similar ingredients

Avocado als extra

Avocado als extra

1 stuk
Vezelrijke crackers met verse geitenkaas, avocado en alfalfa

Vezelrijke crackers met verse geitenkaas, avocado en alfalfa

Speltwafels met oude kaas en avocado

Speltwafels met oude kaas en avocado

Speltwafel-sandwich

Speltwafel-sandwich

Met avocado, belegen kaas en tuinkers
Kipfajita's met mini-tortilla's

Kipfajita's met mini-tortilla's

met avocado, cheddar en verse koriander
Zelfgemaakte garnalenburger op een briochebroodje

Zelfgemaakte garnalenburger op een briochebroodje

met avocado en salade
Springrolls met warmgerookte zalm en sojabonen

Springrolls met warmgerookte zalm en sojabonen

met ingemaakte radijsjes, komkommer en avocado
Wraps met Mexicaans gekruide heek

Wraps met Mexicaans gekruide heek

met avocado, koriander en sriracha-koolsla
Smoky Chickpeas with Tropical Avocado-Mango Salsa

Smoky Chickpeas with Tropical Avocado-Mango Salsa

over golden bulgur with green sauce & pumpkin seeds
Frisse parelcouscous met warmgerookte zalm en avocado

Frisse parelcouscous met warmgerookte zalm en avocado

met spinazie-room, walnoten en witte kaas
Cheeseburger with Loaded Tortilla Chips

Cheeseburger with Loaded Tortilla Chips

with avocado, spicy mayo, corn & tomato
Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

with salad, sweet potato & Mexican-style spices
Sweet & Sticky Squeaky Cheese Salad

Sweet & Sticky Squeaky Cheese Salad

with avocado, creamy orange dressing & potatoes
Zomerse bowl met avocado en zoete aardappel

Zomerse bowl met avocado en zoete aardappel

met courgette, witte kaas en gemarineerde kikkererwten
Geroosterde groenten met baharat, falafelballetjes en naanbrood

Geroosterde groenten met baharat, falafelballetjes en naanbrood

Wij hebben de falafelballetjes alvast voor jou klaargemaakt
Zuid-Afrikaanse boboti met rundergehakt, bloemkool en rijst

Zuid-Afrikaanse boboti met rundergehakt, bloemkool en rijst

Lekker zoet met appel en rozijnen
Wraps met peen en gekruid kipgehakt

Wraps met peen en gekruid kipgehakt

Met yoghurt-komkommersaus
Bloemkool-aardappelschotel met appel en rozijnen

Bloemkool-aardappelschotel met appel en rozijnen

Een Hollands gerecht mét Oosterse currykruiden
In Libanees platbrood gerolde falafel met rodekool

In Libanees platbrood gerolde falafel met rodekool

Een Midden-Oosters gerecht met Hollandse rodekool
Finse ronde sesamcrackers met avocado, gekookt ei en verse jus d’orange

Finse ronde sesamcrackers met avocado, gekookt ei en verse jus d’orange

This week's must-try HelloFresh recipes

Cheesy Chicken Caprese Loaded Fries

Cheesy Chicken Caprese Loaded Fries

with basil mayonnaise, cherry tomatoes & bell pepper
Chicken Soup with Mexican-Style Spices & Cheddar

Chicken Soup with Mexican-Style Spices & Cheddar

with crispy tortilla ribbons & cream cheese
Supergreen Pork Rigatoni Alla Ragù Bianco

Supergreen Pork Rigatoni Alla Ragù Bianco

hidden courgette & spinach! | with Parmigiano Reggiano & pistachios
Venison Meatballs in Fusion BBQ-Curry Sauce

Venison Meatballs in Fusion BBQ-Curry Sauce

with potato wedges & green beans
Hot Smoked Salmon Poké Bowl

Hot Smoked Salmon Poké Bowl

with avocado-mango salsa, sweet chili mayo & fresh mint
Tortelloni Al Forno in Creamy Blue Cheese Sauce

Tortelloni Al Forno in Creamy Blue Cheese Sauce

with courgette, leek & Italian seasoning
Vietnamese-Inspired Meatball Pitas with Ponzu Mayo

Vietnamese-Inspired Meatball Pitas with Ponzu Mayo

with rainbow salad & Thai basil
Chipotle Shrimp Tacos with Avocado & Mango

Chipotle Shrimp Tacos with Avocado & Mango

with zhoug, corn & lime mayonnaise
Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

with green beans, parsley, yellow carrot & potatoes
Teriyaki Salmon with Udon Noodles & Lime

Teriyaki Salmon with Udon Noodles & Lime

with stir-fried pak choi, carrot & Romano pepper
Steak with Onion Jus & Parmigiano Reggiano

Steak with Onion Jus & Parmigiano Reggiano

over cauliflower purée with arugula salad
Pasta Salad with Chicken & Avocado

Pasta Salad with Chicken & Avocado

with Greek-style cheese & honey-mustard dressing
Spaghetti in Creamy Chicken Curry Sauce

Spaghetti in Creamy Chicken Curry Sauce

with roasted Romano pepper, fresh herbs & tomato salad
Hamburger Deluxe with Bacon & Egg

Hamburger Deluxe with Bacon & Egg

on brioche with truffle mayo & cherry tomato salad
Veggie No-Chicken & Broccoli Gratin

Veggie No-Chicken & Broccoli Gratin

with panko topping & homemade cheese sauce
'Huevos Ahogados' with Avocado & Cheese

'Huevos Ahogados' with Avocado & Cheese

Mexican-style poached eggs in tomato sauce
Chicken Noodles in East Asian-Style Sauce

Chicken Noodles in East Asian-Style Sauce

with courgette, bell pepper & cashews
Tomato Risotto with Shrimp

Tomato Risotto with Shrimp

with arugula salad, basil & lemon
Creamy Courgette Lasagne

Creamy Courgette Lasagne

with fresh pasta sheets & spinach
Creamy Eggplant Penne with Parmigiano Reggiano

Creamy Eggplant Penne with Parmigiano Reggiano

with sundried tomatoes, fresh basil, arugula & lamb's lettuce