Puntpaprika's hebben een bijzonder zoete smaak. Deze groente heeft een wat dunnere huid in vergelijking met de gewone paprika. Hierdoor heb je geen last van de velletjes van de vrucht!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
90 gram
Volkoren spaghetti
(Bevat Tarwe Kan bevatten Eieren, Mosterd, Soja, Lupine)
100 gram
Rundergehakt met köftekruiden
(Kan bevatten Eieren, Mosterd, Selderij, Soja, Gluten)
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
50 gram
Spinazie
(Kan bevatten Selderij)
25 gram
Roomkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
30 gram
Harissa
¼ stuk(s)
Rode peper
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
½ pak(ken)
Tomatenblokjes met knoflook en ui
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat (punt)paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.