Skip to main content
Visburger met meerzadenvisschnitzel en ravigotesaus
Visburger met meerzadenvisschnitzel en ravigotesaus

Visburger met meerzadenvisschnitzel en ravigotesaus

met ciabatta, ovenkrieltjes en romige spinazie

3.8
(628)

Deze visschnitzel is gemaakt van 100% MSC-gecertificeerde koolvis voor een duurzame en smakelijke burger.

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total45 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

200 g

Baby potatoes

1 piece

White bread roll

¼ piece

Onion

200 g

Spinach

15 g

Herbed cream cheese

1 piece

Multigrain fish schnitzel

25 g

Ravigote sauce

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

1 tablespoon

Olive oil

½ tablespoon

Sunflower oil

Nutrition Values

Calories878 kcal
Energy (kJ)3672 kJ
Fat43 g
Saturated Fat8 g
Carbohydrate89 g
Sugar7 g
Dietary Fiber9.9 g
Protein28 g
Salt2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

•Bowl
•Baking Sheet with Baking Paper
•Casserole with Lid
•Tall-Sided Pan

Cooking Steps

Krieltjes bakken
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de krieltjes en snijd in kwarten. Meng in een kom de krieltjes met 1/2 el olijfolie per persoon en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de krieltjes over een bakplaat met bakpapier. Bak de krieltjes in 30 - 40 minuten gaar in de oven. Bak de ciabatta de laatste 6 - 8 minuten mee in de oven.

Snijden
2

Snipper de ui. Houd per persoon enkele blaadjes spinazie achter om straks het broodje mee te beleggen.

Spinazie bakken
3

Ga verder met deze stap als de krieltjes nog ongeveer 15 minuten moeten bakken. Verhit dan 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan met deksel op middelhoog vuur. Bak de gesnipperde ui 2 - 3 minuten aan. Voeg vervolgens, hand voor hand, de spinazie toe en laat in ongeveer 4 - 5 minuten slinken. Meng de kruidenroomkaas door de spinazie en breng op smaak met peper en zout. Houd afgedekt warm op laag vuur.

Visschnitzel bakken
4

Verhit ondertussen 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de meerzadenvisschnitzel 3 - 4 minuten per kant of totdat hij aan beide kanten goudbruin is.

Broodje beleggen
5

Snijd de ciabatta open en beleg met de achtergehouden blaadjes spinazie. Leg de meerzadenvisschnitzel erop en verdeel de ravigotesaus erover.

Serveren
6

Verdeel de krieltjes over de borden. Leg op elk bord een ciabatta met visschnitzel. Serveer de romige spinazie in aparte kleine kommetjes.

This week's must-try HelloFresh recipes