
Deze visschnitzel is gemaakt van 100% MSC-gecertificeerde koolvis voor een duurzame en smakelijke burger.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
200 g
Baby potatoes
1 piece
White bread roll
¼ piece
Onion
200 g
Spinach
15 g
Herbed cream cheese
1 piece
Multigrain fish schnitzel
25 g
Ravigote sauce
to taste
Salt and pepper
1 tablespoon
Olive oil
½ tablespoon
Sunflower oil

Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de krieltjes en snijd in kwarten. Meng in een kom de krieltjes met 1/2 el olijfolie per persoon en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de krieltjes over een bakplaat met bakpapier. Bak de krieltjes in 30 - 40 minuten gaar in de oven. Bak de ciabatta de laatste 6 - 8 minuten mee in de oven.

Snipper de ui. Houd per persoon enkele blaadjes spinazie achter om straks het broodje mee te beleggen.

Ga verder met deze stap als de krieltjes nog ongeveer 15 minuten moeten bakken. Verhit dan 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan met deksel op middelhoog vuur. Bak de gesnipperde ui 2 - 3 minuten aan. Voeg vervolgens, hand voor hand, de spinazie toe en laat in ongeveer 4 - 5 minuten slinken. Meng de kruidenroomkaas door de spinazie en breng op smaak met peper en zout. Houd afgedekt warm op laag vuur.

Verhit ondertussen 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de meerzadenvisschnitzel 3 - 4 minuten per kant of totdat hij aan beide kanten goudbruin is.

Snijd de ciabatta open en beleg met de achtergehouden blaadjes spinazie. Leg de meerzadenvisschnitzel erop en verdeel de ravigotesaus erover.

Verdeel de krieltjes over de borden. Leg op elk bord een ciabatta met visschnitzel. Serveer de romige spinazie in aparte kleine kommetjes.