Schelpjes, pennen, elleboogjes - de Italiaanse benamingen voor pastasoorten komt nooit zomaar uit de lucht vallen. Wat betekent farfalle denk jij? (Het juiste antwoord is: vlinders)
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
90 g
Farfalle
½ piece
Shallot
125 g
Chestnut mushrooms
100 g
Chicken breast strips in Italian marinade
40 g
Wild mushroom pesto
(Contains: Melk (inclusief lactose), Cashewnoten May be present: Noten, Pinda's)
20 g
Lamb's lettuce
2.5 g
Fresh curly parsley
15 g
Grated Pecorino DOP
to taste
Salt and pepper
1 tablespoon
Olive oil
• Kook ruim water in een pan met deksel voor de farfalle.
• Kook de farfalle, afgedekt, 11 – 13 minuten. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.
• Snipper de sjalot.
• Maak de kastanjechampignons schoon met keukenpapier en snijd ze in kwarten.