Salmon with Ketjap Butter Jus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Salmon with Ketjap Butter Jus

with miso yellow carrot puree & sugar snaps

Speciaal ingrediënt in je box! Sugarsnaps zijn de perfecte combinatie van een knapperige textuur en zoete smaak. Ideaal als snack, in salades of roerbakgerechten.

Allergenen :
Soja
Tarwe
Sesamzaad
Melk (inclusief lactose)
Vis

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd25 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

200 gram

Aardappelen

100 gram

Sugarsnaps

7 gram

Witte miso

(Bevat Soja, Tarwe)

5 ml

Sesamolie

(Bevat Sesamzaad)

¼ zakje(s)

Sesamzaad

(Bevat Sesamzaad Kan bevatten Noten, Pinda's)

10 gram

Mix van verse gember, knoflook en rode peper

75 gram

Kookroom

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Wortel

5 gram

Tuinkers

120 gram

Zalmfilet

(Bevat Vis)

Zelf toevoegen

2 el

[Plantaardige] roomboter

25 ml

Zoutarme paddenstoelen- of groentebouillon

naar smaak

Peper en zout

2 tl

Wittewijnazijn

2 el

[Zoutarme] ketjap manis

naar smaak

Sambal

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)4148 kJ
Energie (kcal)991 kcal
Vetten62.2 g
waarvan verzadigd28.3 g
Koolhydraten71 g
waarvan suikers30.5 g
Vezels13.2 g
Eiwitten37.6 g
Zout2.9 g

Benodigdheden

Pan
Koekenpan
Aluminiumfolie
Aardappelstamper

Instructies

1
2
3
4
5
6