Trifle is een nagerecht dat zijn oorsprong kent in de Engelse keuken. De letterlijke vertaling is een niemendalletje, maar dat kun je niet bepaald zeggen over dit dessert. Deze trifle bestaat uit meerdere lagen met tropische vruchten, afgewisseld met hangop of volle kwark en cashewnoten.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 unit
Mango
2 unit
Passievrucht
40 g
Cashewnoten
300 milliliters
Hangop
2 tablespoon
Honing
Hak de cashewnoten fijn. Verhit een koekenpan op hoog vuur en rooster de cashewnoten, zonder olie, goudbruin.
Snijd het vruchtvlees van de mango klein en lepel het vruchtvlees van de passievruchten uit de schil.
Meng de hangop of kwark met de honing.
Je creert de trifle door de volgende lagen in twee (dessert-)glazen te maken: Laag 1: de helft van de passievrucht Laag 2: de helft van de hangop of kwark Laag 3: de helft van de mango en de helft van de cashewnoten Laag 4: de overige hangop of kwark Laag 5: de overige mango, passievrucht en cashewnoten.