
In dit recept maak je een kipburger met een twist. Je glaceert de burger met teriyakisaus en honing, voor een zoete en hartige smaaksensatie.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
175 g
Potatoes
½ piece
Onion
1 piece
Chicken burger
25 g
Teriyaki sauce
(Contains: Soja, Tarwe)
½ head
Butter lettuce
1 piece
Hamburger bun with sesame seeds
(Contains: Soja, Tarwe, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose) May be present: Noten, Gluten)
½ piece
Carrot
1 piece
Tomato
½ tablespoon
[Plant-based] butter
½ tablespoon
Olive oil
1 teaspoon
White wine vinegar
½ tablespoon
Honey [or plant-based alternative]
1 tablespoon
[Plant-based] mayonnaise
to taste
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper

Gezondheidstip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Serveer dan de burger zonder de aardappelen. Deze kun je op een andere dag deze week verwerken in een soep, salade of ander gerecht.


