topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Mexicaanse wrap met heek

with sriracha-coleslaw and avocado

Heekfilet is een witvis met een zachte, milde smaak. In dit gerecht breng je de vis op smaak met Mexicaanse kruiden en serveer je het in tortillas.

Labels:
Pescotarisch
Allergenen :
Tarwe
Vis
Mosterd
Soja
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
Bereidingstijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Witte tortilla

(Bevat Tarwe)

1 stuk(s)

Heekfilet

(Bevat Vis)

100 gram

Rodekool, wittekool en wortel

50 gram

Radicchio en ijsbergsla

½ stuk(s)

Avocado

5 gram

Verse koriander

(Kan bevatten Selderij)

25 gram

Sriracha-mayo

(Bevat Mosterd, Soja, Eieren)

½ zakje(s)

Mexicaanse kruiden

Zelf toevoegen

½ el

Wittewijnazijn

½ tl

Suiker

½ el

Zonnebloemolie

½ el

Honing

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3020 kJ
Energie (kcal)722 kcal
Vetten38.7 g
waarvan verzadigd5 g
Koolhydraten59.6 g
waarvan suikers15.4 g
Vezels8.7 g
Eiwitten29.6 g
Zout2.3 g

Benodigdheden

Kom
Koekenpan
Aluminiumfolie
Keukenpapier

Instructies

1
2
3
4