Trap met ons het aspergeseizoen af en bereid met het grootse gemak een verse aspergesoep of klassiek aspergehoofdgerecht. In 4 simpele stappen en met geportioneerde ingrediënten voor 2 of 4 personen. Hoe eet jij je asperges het liefst? Met gerookte zalm, achterham of knapperige spekjes, wij hebben deze week voor iedere smaak een toprecept!
Ga voor deze romige aspergesoep met knapperige ontbijtspek voor 4 personen met verse dragon en zelfgemaakte croutons.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
500 g
Potatoes
500 g
White asparagus
200 milliliters
Heavy cream
(Contains Milk)
1 piece
Shallot
10 g
Tarragon and chives
2 piece
Organic white rose roll
(Contains Wheat, Barley May be present Tree nuts, Sesame, Milk, Egg, Soy, Lupin, Gluten)
8 milliliters
Lemon-infused olive oil
1 pinch
Nutmeg
2 piece
Garlic
6 slice
Bacon
1.5 tablespoon
[Plant-based] butter
1 piece
Low sodium vegetable stock cube
1 tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Heb je meer tijd? Maak zelf een aspergebouillon! Kook de aspergeschillen en wegsnijdsels 30 minuten in 1500 ml water met een grote snuf zout. Zeef de aspergeresten eruit en gebruik in plaats van het water met bouillonblokje.