topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pulled chicken wrap

Pulled chicken wrap

2 porties | met koolsalade en cherrytomaten

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Pulled chicken en knapperige koolsla zijn de perfecte combinatie voor een snelle en smakelijke wrap!

Labels:
Recept
Allergenen :
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

200 gram

Rodekool, wittekool en wortel

125 gram

Rode cherrytomaten

60 gram

Smokey tomatenketchup

4 stuk(s)

Witte tortilla

(Bevat Tarwe)

½ zakje(s)

BBQ-rub

200 gram

Pulled chicken

Zelf toevoegen

2 tl

Mosterd

2 tl

Bruine basterdsuiker

1 el

Zonnebloemolie

2 tl

Wittewijnazijn

naar smaak

Peper en zout

2 el

[Plantaardige] mayonaise

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2919 kJ
Energie (kcal)698 kcal
Vetten36 g
waarvan verzadigd6.5 g
Koolhydraten60.8 g
waarvan suikers17.4 g
Vezels7.5 g
Eiwitten28.5 g
Zout2.9 g

Benodigdheden

Koekenpan
Aluminiumfolie
Saladekom

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Halveer de cherrytomaten.

2

Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de pulled chicken toe en 1/2 zakje BBQ rub en bak 1 - 2 minuten. Voeg de smokey ketchup, mosterd en bruine suiker toe aan de koekenpan en verwarm al roerend 1 - 2 minuten.

3

Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven. Meng in een saladekom de mayonaise met 2 tl wittewijnazijn en breng op smaak met peper en zout. Meng de rodekool en wortel door de dressing.

4

Verdeel de koolsalade over de tortilla's en leg de pulled chicken erop. Garneer met de cherrytomaten.