Noedels met oosters gekruide kippendij
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Noedels met oosters gekruide kippendij

Noedels met oosters gekruide kippendij

.

Labels:
Kook mij eerst
Allergenen :
Gluten
Soja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

¼ stuk(s)

Rode peper

1.25 stuk(s)

Knoflookteen

2.5 gram

Oosters gekruide kippendijstukjes

500 gram

Groentemix met peultjes

1000 ml

Sojasaus

(Bevat Gluten, Soja)

50 gram

Noedels

(Bevat Gluten)

Zelf toevoegen

500 el

Zonnebloemolie

3.5 el

Ketjap manis

5 naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3142 kJ
Energie (kcal)751 kcal
Vetten22 g
waarvan verzadigd4.3 g
Koolhydraten96 g
waarvan suikers11.5 g
Vezels8 g
Eiwitten37 g
Zout4.3 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Wok

Instructies

.
1

• Kook ruim water in een pan met deksel voor de noedels.  • Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn.  • Pers de knoflook of snijd fijn.

.
2

• Verhit de zonnebloemolie in een wok met deksel en bak de kippendijreepjes 2 - 3 minuten op middelhoog vuur. • Voeg de rode peper, knoflook en groentemix toe. Voeg de sojasaus en ketjap toe en bak, afgedekt, 5 - 7 minuten. • Breng op smaak met peper en zout.

.
3

• Breek ondertussen de noedels boven de pan met deksel en kook, afgedekt, 3 - 4 minuten op middelhoog vuur. Giet daarna af.  • Voeg de noedels toe aan de wok en roerbak nog 1 minuut op hoog vuur.

.
4

Verdeel het gerecht over de borden en voeg ketjap naar smaak toe.