Kippendij is een geliefd stukje van de kip. Het vlees is donkerder en iets vetter dan de filet, waardoor het lekker mals en extra vol van smaak is.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
¼ stuk(s)
Rode peper
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Kippendijreepjes
200 gram
Groentemix met wittekool
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
20 ml
Ketjap manis
(Bevat Soja, Tarwe)
100 gram
Mie noedels
(Bevat Tarwe)
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de sojasaus en de helft van de ketjap. Je kunt eventueel naar smaak extra toevoegen na serveren.