Skip to main content
Witte asperges met krieltjes, hollandaisesaus en ham
Witte asperges met krieltjes, hollandaisesaus en ham

Witte asperges met krieltjes, hollandaisesaus en ham

Voor in de oven | 1 portie | 450 g

3.1
(2)

INGREDIËNTEN: 33% aardappel, 26% asperge, 12% wortel, water, 5% ham (varkensvlees, water, zout, dextrose, stabilisator (trifosfaten, polyfosfaten), antioxidant (ascorbinezuur, natriumascorbaat)), roomboter (MELK), 4% scharrelkippenEI, ui, zout, gemodificeerd maïszetmeel, raapzaadolie, kruiden en specerijen, <1% scharrel EIdooier, witte wijn, azijn, suiker, caseïnaat (MELK), citroensap, olijfolie, glucosestroop.

ALLERGENEN: Melk (inclusief lactose), eieren.

BEWAREN EN GEBRUIK: Oven 180°C: Verwijder de folie, dek het bakje af met aluminiumfolie en verwarm 25 minuten in een voorverwarmde oven. Gekoeld bewaren (max. 5°C).

HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Nederland

Tags:
Ready to Heat
Allergens:
Melk (inclusief lactose)
Ei

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total25 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

450 g

White asparagus with baby potatoes, hollandaise sauce and cooked ham

(Contains: Melk (inclusief lactose), Ei)

Nutrition Values

Calories200 kcal
Energy (kJ)838 kJ
Fat11.3 g
Saturated Fat3.4 g
Carbohydrate16.9 g
Sugar2.5 g
Dietary Fiber3.6 g
Protein5.9 g
Salt1.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

BEWAREN EN GEBRUIK: Oven [200°C]: Oven [180°C] (hete lucht [160°C]): Verwijder de folie, dek het bakje af met aluminiumfolie en verwarm 25 minuten in een voorverwarmde oven. Gekoeld bewaren (max. 5°C).

This week's must-try HelloFresh recipes