
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Dit recept is geïnspireerd op gambas al ajillo, een populair Spaans gerecht. Deze week serveer je het met stokbrood, aioli en een beetje citroen.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
10 g
Fresh flat leaf parsley
(May be present: Selderij)
2 piece
Garlic
1 piece
Red chili pepper
1 piece
Lemon
50 g
Aioli
(Contains: Ei, Mosterd May be present: Selderij, Weekdieren, Melk (inclusief lactose), Soja, Gluten, Sesamzaad, Vis, Schaaldieren)
360 g
Shrimp
(Contains: Schaaldieren)
1 piece
White baguette
(Contains: Gluten, Tarwe, Gerst, Rogge May be present: Selderij, Melk (inclusief lactose), Soja, Sesamzaad, Ei, Mosterd, Noten)
¾ tablespoon
[Plant-based] butter
to taste
Salt and pepper