Skip to main content
Hollandse borrelplank met gevulde eieren en zelfgemaakte dips
Hollandse borrelplank met gevulde eieren en zelfgemaakte dips

Hollandse borrelplank met gevulde eieren en zelfgemaakte dips

4 - 6 personen | met brie, salami, baguette en snackgroenten

4.2
(3)

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Met deze borrelplank vol klassiekers zet je voor ieder wat wils op tafel: zalmsalade, roomkaas met kruiden, gevulde eieren, brie, ham, stokbrood en snackgroenten!

Tags:
Recipe
Allergens:
Vis
Ei
Melk (inclusief lactose)
Rogge
Tarwe
Selderij
Mosterd

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total25 minutes
Cooking Time25 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

20 g

Fresh chives

(May be present: Selderij)

150 g

Hot smoked salmon flakes

(Contains: Vis)

4 piece

Egg

(Contains: Ei)

175 g

Creamy French brie

(Contains: Melk (inclusief lactose))

1 piece

Cucumber

500 g

Mini tomatoes

50 g

Cream cheese

(Contains: Melk (inclusief lactose))

2 piece

White demi-baguette

(Contains: Rogge, Tarwe May be present: Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad)

12 slice

Salami

1 piece

Onion

½ sachet(s)

Curry powder

(Contains: Selderij, Mosterd)

Not included in your delivery

1 teaspoon

Mustard

4 tablespoon

[Plant-based] mayonnaise

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)6548 kJ
Calories1565 kcal
Fat102.7 g
Saturated Fat35.9 g
Carbohydrate81.3 g
Sugar13.6 g
Dietary Fiber10.2 g
Protein72.2 g
Salt6.8 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Saucepan
Bowl
Grater

Cooking Steps

Voorbereiden
1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Breng ruim water aan de kook in een pan. Kook de eieren in 10 - 12 minuten hard. 
  • Spoel de eieren af ​​onder koud water, verwijder de schaal en snijd ze doormidden.
  • Snijd ondertussen de bieslook en ui fijn.
Gevulde eieren maken
2
  • Verwijder het eigeel en voeg toe aan een kom.
  • Voeg 2 el mayonaise, de mosterd, het kerriepoeder en de helft van de bieslook toe aan de kom.
  • Pureer het eigeelmengsel met een vork. Breng op smaak met peper en zout.
  • Verdeel het eimengsel met een lepel over de eiwitten.
Zalmsalade maken
3
  • Meng in een kom de gerookte zalm, 2 el mayonaise, de overige bieslook en de ui. Breng op smaak met zout en peper.
  • Pureer het mengsel met een vork.
Roomkaasdip maken
4
  • Pers de knoflook of snijd fijn.
  • Rasp de helft van de komkommer boven een kom. Pers de helft van de citroen uit boven de kom.
  • Meng de geraspte komkommer met de roomkaas en knoflook. Breng op smaak met peper en zout.
Brood afbakken
5
  • Bak het stokbrood 10 - 12 minuten in de oven.
  • Snijd ondertussen de rest van de komkommer in reepjes.
  • Halveer de tomaten.
Serveren
6
  • Serveer de dips, gevulde eieren en brie op een serveerplank.
  • Serveer de gerookte zalmsalade in een kleine kom.
  • Snijd het brood in plakjes en leg ernaast op de serveerplank.
  • Vul de serveerplank aan met de komkommer, tomaten en salami.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes