
BBQ hotdog deluxe
4 porties | met Brandt & Levie-worst en 5 toppings
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 of 4 personen.
Zin in barbecue-gevoel? Deze hotdog deluxe roept dat meteen op, hoe je hem ook klaarmaakt. Met wel 5 verschillende toppings en een kwaliteitsworst van Brandt & Levie was barbecueën nog nooit zo makkelijk!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Ingredienten
4 stuk(s)
Hotdogbroodje
(Bevat Rogge, Soja, Tarwe)
100 gram
Gesneden augurken
90 gram
Smokey tomatenketchup
60 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat Tarwe Kan bevatten Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
100 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
520 gram
BBQ varkensworst
200 gram
Wittekool en wortel
Zelf toevoegen
½ el
Mosterd
Benodigdheden
Instructies
- Verhit een grillpan op middelhoog vuur (zie Tip).
- Snijd de hotdogbroodjes open (maar niet los).
- Leg met de gesneden kant naar beneden op de grill. Toast 3 - 5 minuten, of tot er mooie bruine grillstrepen op het broodje staan.
Tip: Je kunt hier natuurlijk ook de barbecue voor gebruiken!
- Bak de BBQ varkensworst 10 - 12 minuten in de grillpan op middelhoog vuur (zie Tip).
- Keer regelmatig om.
- Het vlees is gaar als de worst vanbinnen niet meer roze is.
Tip: Je kunt de worsten ook op de barbecue bakken. Bak ze dan in 10 - 12 minuten gaar en rondom bruin.
- Meng in een kom de wittekool en wortel met 1/2 el mosterd en 1 el mayonaise.
- Besmeer de hotdogbroodjes met mayonaise naar smaak.
- Leg de worst in het broodje en garneer met de koolsalade en gesneden augurken.
- Verdeel de smokey tomatenketchup over de hotdogs.
- Garneer met de gefrituurde uitjes.