Het is aspergetijd! Haal het witte goud in huis met onze nieuwe Aspergebox en zet eenvoudig een driegangendiner voor vier personen op tafel.
Met deze box serveer je een witte aspergesoep, asperges op klassieke wijze met zalm, en citroencheesecake. Kook met de beste verse ingrediënten uit het seizoen en proef de lente op je bord.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
500 g
Potatoes
1500 g
White asparagus
200 milliliters
Heavy cream
1 piece
Shallot
10 g
Tarragon and chives
8 milliliters
Lemon-flavoured olive oil
1200 g
Baby potatoes
400 g
Hollandaise sauce
4 piece
Egg
20 g
Fresh curly parsley
6 slice
Bacon
1 pinch
Nutmeg
2 piece
Garlic
4 piece
Lemon cheesecake
280 g
Smoked salmon
1 piece
White ciabatta
1 piece
Allergen flyer
3 tablespoon
Olive oil
1.5 tablespoon
[Plant-based] butter
1 piece
Low sodium vegetable stock cube
to taste
Salt and pepper
Tip: Schil de asperges van het hoofdgerecht eventueel alvast mee, maar laat deze asperges heel.
Tip: Wil je na het eten van de soep gelijk het hoofdgerecht serveren? Begin dan eerst met stap 4 en ga daarna pas verder met stap 3.