BBQ-hotdogs met Brandt & Levie-worst
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-hotdogs met Brandt & Levie-worst

BBQ-hotdogs met Brandt & Levie-worst

6 hotdogs | met bacon, gekaramelliseerde ui en augurk

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Ga deze week voor hotdogs met worst van Brandt & Levie, bacon, ui, ketchup en augurk!

Labels:
Recept
BBQ-proof
Allergenen :
Rogge
Soja
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

6 stuk(s)

Hotdogbroodje

(Bevat Rogge, Soja, Tarwe)

6 stuk(s)

Bio BBQ-varkensworst van Brandt & Levie

6 plak(ken)

Ontbijtspek

1 stuk(s)

Ui

120 gram

Tomatenketchup

100 gram

Gesneden augurken

60 gram

Gefrituurde uitjes

(Bevat Tarwe Kan bevatten Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)

Zelf toevoegen

naar smaak

Mosterd

1 el

Olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)5578 kJ
Energie (kcal)1333 kcal
Vetten67.5 g
waarvan verzadigd24.9 g
Koolhydraten120.6 g
waarvan suikers21.9 g
Vezels7.9 g
Eiwitten58.6 g
Zout5.5 g

Benodigdheden

Small Frying Pan
Grillpan

Instructies

1
  • Snijd de ui in halve ringen.
  • Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op laag tot middelhoog vuur en bak de ui 10 - 12 minuten.
  • Wikkel ondertussen de worstjes in spek.
2
  • Verwarm de barbecue voor (zie Tip).
  • Snijd de broodjes open, maar niet helemaal doormidden
  • Leg de broodjes met de kop naar beneden op de barbecue en rooster 3 - 5 minuten, of tot lichtbruin.
  • Grill de hotdogs 4 - 6 minuten op de barbecue tot ze gaar zijn.

Tip: Je kunt de broodjes ook roosteren en de worstjes grillen in een pan. De bereidingswijze blijft hetzelfde.

3
  • Besmeer de broodjes met mosterd.
  • Leg de hotdogs in de broodjes.
  • Verdeel de gekarameliseerde ui over de hotdogs.
4
  • Besprenkel de tomatenketchup over de hotdogs.
  • Garneer met de augurken en gefrituurde uitjes.