Koolrabi geeft een frisse en knapperige draai aan dit gerecht. Deze relatief onbekende groente groeit boven de grond en bevat onder andere calcium en vitamine C.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
75 g
Giant couscous
(Contains Wheat May be present Egg, Mustard, Soy, Lupin)
½ piece
Kohlrabi
½ bunch
Scallions
1 piece
Chicken thigh fillet
½ piece
Easy peel orange
5 g
Fresh coriander
(May be present Celery)
½ piece
Garlic
5 milliliters
Sesame oil
(Contains Sesame)
5 g
Ginger paste
5 g
Shaved almonds
(Contains Almonds May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)
½ teaspoon
Honey [or plant-based alternative]
200 milliliters
Low sodium vegetable stock
½ tablespoon
[Plant-based] butter
½ tablespoon
Sunflower oil
1 teaspoon
White wine vinegar
to taste
Salt and pepper
½ tablespoon
[Reduced salt] soy sauce
Tip 1: Voeg wat extra water toe als de parelcouscous te snel droog kookt.
Tip 2: Hou je niet van rauwe koolrabi? Blancheer de koolrabi dan 3 minuten in kokend water en giet daarna af.