Vlees van het wildzwijn wordt geprezen om zijn unieke wildsmaak. Dat heeft te maken met het gevarieerde dieet van het zwijn, dat net als het varken een omnivoor is.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
125 gram
Aardappelen
40 gram
Spekreepjes
½ stuk(s)
Rode ui
150 gram
Pompoenblokjes
150 gram
Spruiten
50 gram
Mosterdcress
40 gram
Uienchutney
20 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Walnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
1 stuk(s)
Kalfsburger
(Kan bevatten: Gluten, Ei, Mosterd, Selderij, Soja)
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] roomboter
½ tl
Mosterd
1
[Plantaardige] melk
naar smaak
Peper en zout
Tip: Heb je erg grote spruiten gekregen? Snijd ze dan eventueel doormidden voor je ze kookt.