
Vadouvan is een Franse variant op Indiase curry. Het resultaat: een zoete en subtiel rokerige curry die weer helemaal in opmars is.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
½ piece
Garlic
1 teaspoon
Fresh ginger
½ piece
Courgette
75 g
Basmati rice
⅓ sachet(s)
Vadouvan
(Contains: Mosterd)
125 milliliters
Coconut milk
½ sachet(s)
East Asian-style sauce
(Contains: Soja, Tarwe)
1 piece
Tomato
5 g
Fresh coriander
(May be present: Selderij)
¼ piece
Lemon
½ piece
Onion
1 piece
Skin-on hake fillet
(Contains: Vis)
½ tablespoon
Sunflower oil
½ tablespoon
White wine vinegar
to taste
Salt and pepper




Weetje: Courgette behoort, net als komkommer, pompoen en tomaat, tot de vruchtgroenten. Wist je dat courgette rijk is aan ijzer, vitamine C en calcium?