Skip to main content
Griekse yoghurt met mango

Griekse yoghurt met mango

Met pistachenoten en kokos

Dit kleurrijke dessert maak je in een handomdraai. De mango pureer je met wat suiker en water, en is een zoete tegenhanger van de zure, romige Griekse yoghurt. De pistachenoten en kokosrasp geven dit dessert een exotisch tintje.

Allergens:
Noten
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total10 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy
Serving amount

20 g

Pistachenoten

(Contains: Noten May be present: Pinda's, Sesamzaad)

10 g

Kokosrasp

(May be present: Pinda's, Sesamzaad, Noten)

1 unit

Mango

250 milliliters

Biologische yoghurt Griekse stijl

(Contains: Melk (inclusief lactose))

Not included in your delivery

2 teaspoon

Suiker

Energy (kJ)1264 kJ
Calories302 kcal
Fat21 g
Saturated Fat11.6 g
Carbohydrate18 g
Sugar17.4 g
Dietary Fiber3 g
Protein9 g
Salt0.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.
Tall-Sided Pan
Immersion blender

Cooking Steps

Pistachnoten en kokos roosteren
1

Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en roosterde pistachenoten 4 – 6 minuten. Voeg in de laatste 2 minuten de kokosrasp toe.

Mangopuree maken
2

Snijd het vruchtvlees van de mango in blokjes. Mix ineen hoge kom met staafmixer de mango met de suiker en 1/2 el water per persoon tot een gladde puree.

Serveren
3

Schep een laagje Griekse yoghurt in de glazen, gevolgd door een laagje mangopuree. Herhaal deze stappen tot de puree op is. Garneer met de pistachnoten en kokosrasp.

This week's must-try HelloFresh recipes