Citroentijm heeft een subtiele tijmsmaak met een ondertoon van, jawel, citroen. Door de rode druiven in dit dessert te roosteren, krijgen ze een rijke, zoete smaak die goed tot zijn recht komt in combinatie met de frisse Griekse yoghurt en citroentijm.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
bunch
Verse citroentijm
(May be present: Selderij)
g
Rode pitloze druiven
unit
Bruin rozijn-walnootbroodje
(Contains: Gluten, Noten)
milliliters
Biologische yoghurt Griekse stijl
(Contains: Melk (inclusief lactose))
teaspoon
Honing
tablespoon
Roomboter
(Contains: Melk (inclusief lactose))
Verwarm de oven voor op 200 graden. Ris de blaadjes van de takjes citroentijm. Meng in een ovenschaal de rode druiven met de honing en de citroentijm. Rooster de druiven 15 minuten in de oven.
Smelt ondertussen de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Snijd het rozijnenbrood in de lengte doormidden, en vervolgens in kleine blokjes. Bak de blokjes rozijnenbrood in de koekenpan in 10 – 12 minuten krokant.
Verdeel de Griekse yoghurt over de kommetjes of glaasjes en strooi het rozijnenbrood erover. Garneer met de geroosterde rode druiven.