In dit recept gebruik je de volkoren variant van couscous. Deze bevat voldoende graanvezel en heeft daardoor gezondheidsvoordelen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Italiaanse groentemix
40 gram
Gesnipperde rode ui
2 stuk(s)
Varkensworstjes met tomaat en rozemarijn
(Kan bevatten Soja, Gluten, Ei, Mosterd, Selderij)
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
â…“ zakje(s)
BBQ-rub
½
Tomatenpuree
75 gram
Volkoren couscous
(Bevat Tarwe Kan bevatten Soja, Lupine, Mosterd)
5 gram
Verse bladpeterselie en munt
(Kan bevatten Selderij)
50 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Knoflookteen
175 ml
Zoutarme runderbouillon
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Wil je tijd besparen? Kook dan alvast water voor de volgende stap.
Tip: Volkoren couscous bevat in vergelijking met witte couscous 5 keer zoveel vitamine B2 en 3 keer zoveel vitamine E.