
Gegrilde groenten
met feta
-
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
MoeilijkheidMakkelijk
Ingredienten
/ Voor 2 personen
2 stuk(s)
Rode puntpaprika
1 stuk(s)
Courgette
50 gram
Feta
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
BBQ-rub
125 gram
Champignons
100 gram
Raclettekaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
Zelf toevoegen
2 el
Olijfolie
Benodigdheden
•Grote kom
Instructies
1
- Snijd de courgette en paprika in reepjes. Snijd de champignons in plakjes.
- Meng in een grote kom per persoon: 1/2 el olijfolie en 1/4 zakje BBQ rub. Voeg de courgette en paprika toe aan de kruidenolie en meng goed. Breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de feta boven een kom.
- Zet de groenten en feta in de koelkast tot verder gebruik. Bewaar de champignons apart in de koelkast.
2
- Bak de courgette en paprika tot ze gaar zijn. Serveer met de feta.
- Verwarm 1 tl van de zelfgemaakte kruidenboter in een pannetje en bak de champignons tot ze gaar zijn. Voeg raclettekaas naar smaak toe aan de champignons en bak verder tot de kaas gesmolten is.
3
do not use
4
do not use
5
do not use
6