Gegrilde groenten
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gegrilde groenten

-

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Rode puntpaprika

1 stuk(s)

Courgette

50 gram

Feta

(Bevat Melk (inclusief lactose))

½ zakje(s)

BBQ-rub

125 gram

Champignons

100 gram

Raclettekaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

2 el

Olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1758 kJ
Energie (kcal)420 kcal
Vetten31.9 g
waarvan verzadigd14.3 g
Koolhydraten8.3 g
waarvan suikers7.5 g
Vezels4.1 g
Eiwitten21 g
Zout1.8 g

Benodigdheden

Grote kom

Instructies

1
  • Snijd de courgette en paprika in reepjes. Snijd de champignons in plakjes.
  • Meng in een grote kom per persoon: 1/2 el olijfolie en 1/4 zakje BBQ rub. Voeg de courgette en paprika toe aan de kruidenolie en meng goed. Breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de feta boven een kom.
  • Zet de groenten en feta in de koelkast tot verder gebruik. Bewaar de champignons apart in de koelkast.
2
  • Bak de courgette en paprika tot ze gaar zijn. Serveer met de feta.
  • Verwarm 1 tl van de zelfgemaakte kruidenboter in een pannetje en bak de champignons tot ze gaar zijn. Voeg raclettekaas naar smaak toe aan de champignons en bak verder tot de kaas gesmolten is.
3

do not use

4

do not use

5

do not use

6

do not use