Cooking Techniques - Red curry paste - Open PTN (non-veggie)
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Cooking Techniques - Red curry paste - Open PTN (non-veggie)

Allergenen :
Selderij
Mosterd
Vis

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 zakje(s)

Kerriepoeder

(Bevat Selderij, Mosterd)

10 gram

Gemberpuree

2 stuk(s)

Knoflookteen

1 stuk(s)

Limoen

2 stuk(s)

Rode peper

1 stuk(s)

Vers citroengras

1 bosje(s)

Bosui

1 stuk(s)

Rode puntpaprika

20 ml

Vissaus

(Bevat Vis)

180 ml

Kokosmelk

10 gram

Munt, koriander en Thais basilicum

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)939 kJ
Energie (kcal)224 kcal
Vetten16 g
waarvan verzadigd13.6 g
Koolhydraten14.3 g
waarvan suikers8.6 g
Vezels4.5 g
Eiwitten3.8 g
Zout2.7 g

Instructies