Cooking Techniques - Green curry paste - Open PTN (can also be veggie)
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Cooking Techniques - Green curry paste - Open PTN (can also be veggie)

and rice noodles

Allergenen :
Selderij
Mosterd
Sesamzaad

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd30 minuten
oventijd30 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Rode peper

½ stuk(s)

Sjalot

1 stuk(s)

Knoflookteen

5 gram

Gemberpuree

½ zakje(s)

Kerriepoeder

(Bevat Selderij, Mosterd)

5 gram

Verse koriander

(Kan bevatten Selderij)

½ stuk(s)

Limoen

100 gram

Kipgehakt met Oosterse kruiden

50 gram

Brede rijstnoedels

90 ml

Kokosmelk

½ stuk(s)

Paprika

½ stuk(s)

Wortel

50 gram

Gesneden spitskool

½ zakje(s)

Zwart sesamzaad

(Bevat Sesamzaad)

Zelf toevoegen

½ el

Zonnebloemolie

½ el

[Plantaardige] roomboter

naar smaak

Peper en zout

el

[Zoutarme] sojasaus

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2276 kJ
Energie (kcal)544 kcal
Vetten21 g
waarvan verzadigd7.4 g
Koolhydraten57.3 g
waarvan suikers10.9 g
Vezels9.9 g
Eiwitten26.2 g
Zout1.2 g

Instructies

1
2
3
4