Caserecce met kipgehakt in roomsaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Caserecce met kipgehakt in roomsaus

Caserecce met kipgehakt in roomsaus

Met spinazie en cherrytomaatjes

Onze slager heeft het kipgehakt al voor je op smaak gebracht met Italiaanse kruiden, waardoor jij dit romige gerecht met spinazie nog sneller op tafel zet.

Labels:
Kook mij eerst
Allergenen :
Gluten
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Ui

1 stuk(s)

Knoflookteen

125 gram

Rode cherrytomaten

90 gram

Casarecce

(Bevat Gluten Kan bevatten Soja, Eieren, Mosterd, Lupine)

100 gram

Kipgehakt met Italiaanse kruiden

1 tl

Paprikapoeder

¼ pak(ken)

Kookroom

(Bevat Melk (inclusief lactose))

150 gram

Spinazie

(Kan bevatten Selderij)

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3159 kJ
Energie (kcal)755 kcal
Vetten29 g
waarvan verzadigd10.9 g
Koolhydraten80 g
waarvan suikers8.7 g
Vezels10 g
Eiwitten38 g
Zout0.4 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Hapjespan met deksel

Instructies

Voorbereiden
1

• Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel. • Snipper de ui en pers of snijd de knoflook fijn. • Halveer de cherrytomaten. • Kook de caserecce, afgedekt, 10 – 12 minuten in de pan. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen

Bakken
2

• Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel. • Bak het kipgehakt in 5 minuten los op middelhoog vuur. • Voeg halverwege de ui en de knoflook toe. • Voeg de cherrytomaten, het paprikapoeder en de kookroom toe en verwarm nog 2 minuten

Spinazie toevoegen
3

• Scheur de spinazie, eventueel in delen, klein boven de pan en roerbak tot de blaadjes geslonken zijn. • Breng op smaak met peper en zout.

Serveren
4

• Verdeel de caserecce en de saus over de borden.