Deze wrap is geïnspireerd op de klassieke caesarsalade. Wist je dat de caesarsalade is ontstaan als noodoplossing tijdens plotselinge drukte in het restaurant van Cesare Cardini in Mexico?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
4 stuk(s)
Witte tortilla
(Bevat Tarwe)
1
Ansjovis
(Bevat Vis)
200 gram
Italiaans gemarineerde kipfiletreepjes
50 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
50 gram
Radicchio en ijsbergsla
1 stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Tomaat
2 tl
Wittewijnazijn
1 el
Extra vierge olijfolie
2 tl
Mosterd
1 el
Zonnebloemolie
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de tomaat in blokjes.
Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven. Verhit de zonnebloemolie in een hapjespan op middelhoog vuur en bak de kipfiletreepjes 5 - 6 minuten, of tot ze gaar zijn.
Laat de ansjovis uitlekken en bewaar de olie. Snijd de ansjovisfilets fijn (zie Tip). Snijd de parmigiano reggiano in kleine blokjes. Meng in een kleine kom de mayonaise, 1/2 tl ansjovisolie, de fijngesneden ansjovis, de wittewijnazijn, de helft van de parmigiano reggiano, de extra vierge olijfolie en de mosterd.
Tip: Ansjovis heeft een zoute, sterke smaak. Houd je hier niet van? Laat het dan achterwege!
Besmeer de tortilla's met de dressing. Verdeel de kipfilet over de tortilla's en leg de slamix erop. Garneer met de tomaten en de overige parmigiano reggiano.