HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBroodje Pulled Pork Met Jalapeño En Rode Ui
topBanner
Broodje pulled pork met jalapeño en rode ui

Broodje pulled pork met jalapeño en rode ui

met knapperige koolsalade

Supersnel
Lees meer

In dit gerecht garneer je je broodje met aioli. Wist je dat aioli een samenvoeging is van 'all' en 'oli'? De woorden voor knoflook en olie in het Catalaans!

Labels:Lekker snel
Allergenen :EiMosterdGlutenbevattende granenSojaMelk

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

2 stuk(s)

Rode ui

30 gram

Mayonaise

(BevatEi, Mosterd)

200 gram

Rodekool, wittekool en wortel

2 stuk(s)

Witte ciabatta

(BevatGlutenbevattende granen, Soja, Melk)

⅔ zakje(s)

BBQ rub

200 gram

Pulled pork

40 gram

Rucola en veldsla

50 gram

Aioli

(BevatEi, MosterdKan bevattenNoten, Pinda's)

Zelf toevoegen

2 el

Roomboter

1 el

Wittewijnazijn

2 tl

Extra vierge olijfolie

3 el

Zwarte balsamicoazijn

100 ml

Runderbouillon

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)4000 kJ
Energie (kcal)956 kcal
Vetten69.0 g
waarvan verzadigd18.0 g
Koolhydraten54 g
waarvan suikers13.0 g
Vezels8 g
Eiwitten25 g
Zout3.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Koekenpan
Saladekom
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de rode ui in ringen. Verhit 1 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de uienringen 4 - 5 minuten. Bereid de runderbouillon.

2

Meng in een saladekom per persoon: 1/2 el wittewijnazijn, 1 tl extra vierge olijfolie, de mayonaise, peper en zout. Meng de rodekool, wittekool en wortel door de dressing. Zet apart en schep af en toe om. Bak ondertussen het broodje 8 - 10 minuten in de oven.

3

Blus de uienringen af met 1 1/2 el balsamicoazijn per persoon. Voeg per persoon: 1 tl BBQ rub en 50 ml runderbouillon toe. Laat nog 5 minuten op middelhoog vuur inkoken. Voeg de pulled pork toe aan de koekenpan met uienjus en verwarm al roerend 1 - 2 minuten.

4

Snijd het broodje open en beleg met de koolsalade, rucola, veldsla en pulled pork. Garneer met de aioli. Meng de overige rucola en veldsla met de koolsalade en serveer ernaast.