Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Zelf een luxe bagel serveren met een gepocheerd eitje en hollandaisesaus? Dit recept loodst je daar gemakkelijk doorheen met handige tips en ingrediënten. Dus bij de brunch of lunch, deze bagel wordt een succes!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
250 gram
Groene asperges
2 stuk(s)
Knoflookteen
2 stuk(s)
Ei
(Bevat Ei)
100 gram
Hollandaisesaus
(Bevat Melk (inclusief lactose), Ei)
2 stuk(s)
Bagels met sesamzaad
40 gram
Serranoham
2 el
Olijfolie
4 el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: Sauteren is een kooktechniek waarbij je vlees of groenten op hoge temperatuur bakt met weinig bakvet. Roer of schudt regelmatig met de pan, zodat het niet aanbrandt.
Tip: Het eigeel blijft op deze manier vloeibaar. Heb je liever een iets steviger eigeel? Kook dan 1 minuut langer.