
Wrap met geglaceerde kalkoen en witte kaas
met guacamole, komkommer en mangoketchup
Een topper in je box: mangoketchup van The Ketchup Project. Een (h)eerlijk product met een mooi verhaal en een bijzondere smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Ingredienten
2 stuk(s)
Witte tortilla
(Bevat Tarwe)
30 gram
Mangoketchup
(Bevat Sulfiet)
50 gram
Radicchio en ijsbergsla
½ stuk(s)
Komkommer
100 gram
Kalkoenfiletstukjes met tandoori-kruiden
25 gram
Witte kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
40 gram
Avocadodip
Zelf toevoegen
1 el
Honing
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Benodigdheden
Instructies

- Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een wok of hapjespan op middelhoog vuur.
- Bak de kalkoen 6 - 8 minuten, of tot hij gaar is.
- Voeg de laatste minuut 1 el honing per persoon toe en meng goed door.

- Snijd ondertussen de komkommer doormidden en vervolgens in staafjes van 5 cm lang.
- Verkruimel de witte kaas boven een kleine kom.
- Meng de mangoketchup in een tweede kleine kom met 1 el water per persoon.
Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!

- Verhit een koekenpan zonder olie op hoog vuur.
- Bak de tortilla's 15 seconden per kant (zie Tip).
Tip: Wil je de tortilla's warm houden? Leg ze dan na het bakken op een bord en dek af met een schone theedoek.

- Besmeer de tortilla's met de avocadodip.
- Verdeel de sla, komkommerstaafjes en kalkoen over de tortilla's.
- Besprenkel met de mangoketchup. Garneer met de witte kaas en breng eventueel op smaak met peper en zout.
- Rol de tortilla's op tot een wrap.