Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Fan van zoetigheid? Deze wentelteefjes met mascarpone, banaan en chocoladevlokken zijn een ware traktatie!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Banaan
2 stuk(s)
Briochebroodje
(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja, Tarwe)
50 gram
Mascarpone
(Bevat Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
2 bakje(s)
Pindakaas
(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten)
150 ml
Biologische halfvolle melk
(Bevat Melk (inclusief lactose))
30 gram
Melkchocoladedruppels
(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja Kan bevatten Gluten, Noten, Pinda's, Sesamzaad)
1 el
Honing
½ el
Zonnebloemolie
2 el
Suiker
1 tl
Zout
Snijd het briochebroodje in plakken van 2 cm dik. Pel de banaan en snijd in plakjes (zie Tip). Hak de chocoladedruppels grof.
Tip: Met de bananen en eieren die je overhoudt, kun je de volgende dag banaan-ei pannenkoekjes bakken!
Klop in een diep bord de melk, het ei, de suiker en een snufje zout met een garde.
Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Wentel ondertussen de briocheplakken door het eimengsel. Let op: laat de plakken niet liggen in het eimengsel, als het brood te nat is, worden de wentelteefjes niet krokant. Leg de briocheplakken in de pan en bak ongeveer 4 minuten per kant, of tot ze stevig beginnen te worden.
Verdeel de wentelteefjes over de borden. Serveer met de mascarpone en garneer met de banaan, chocoladedruppels en pindakaas. Besprenkel met de honing.