Volle yoghurt met appel en peer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Volle yoghurt met appel en peer

Volle yoghurt met appel en peer

met cranberry's en walnoten

.

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Appel

1 stuk(s)

Peer

60 gram

Cranberry-walnootmix

400 gram

Biologische volle yoghurt

gram

Rode pitloze druiven

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)447 kcal
Energie (kJ)1870 kJ
Vetten19 g
waarvan verzadigd6 g
Koolhydraten56 g
waarvan suikers46 g
Vezels3.7 g
Eiwitten10 g
Zout0 g

Instructies

1

Snijd de appel en peer in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd de helft van de appel en peer in blokjes en de andere helft in dunne plakken.

2

Verdeel de volle yoghurt over kommen. Garneer met de plakken appel en peer en bestrooi met de cranberry-walnotenmix.