topBanner
Volle yoghurt met appel en peer

Volle yoghurt met appel en peer

met cranberry's en walnoten

Lees meer

.

Allergenen :NotenMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4
6

2 stuk(s)

Appel

1 stuk(s)

Peer

60 gram

Cranberry-walnootmix

(BevatNoten)

400 ml

Volle yoghurt

(BevatMelk (inclusief lactose))

500 gram

Blauwe druiven, pitloos

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)1870 kJ
Energie (kcal)447 kcal
Vetten19.0 g
waarvan verzadigd6.0 g
Koolhydraten56 g
waarvan suikers46.0 g
Vezels7 g
Eiwitten10 g
Zout0.0 g
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Snijd de appel en peer in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd de helft van de appel en peer in blokjes en de andere helft in dunne plakken.

2

Verdeel de volle yoghurt over kommen. Garneer met de plakken appel en peer en bestrooi met de cranberry-walnotenmix.