Volkoren ciabatta met gerookte zalm
met avocado en kruidenroomkaas
Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
•Vis
•Gerst
•Haver
•Rogge
•Sesamzaad
•Soja
•Tarwe
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Bereidingstijd10 minuten
Bereidingstijd10 minuten
MoeilijkheidMakkelijk
Ingredienten
/ Voor 2 personen
1 stuk(s)
Avocado
½ stuk(s)
Ui
75 gram
Kruidenroomkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
100 gram
Koudgerookte zalm
(Bevat Vis)
2 stuk(s)
Volkoren ciabatta
(Bevat Gerst, Haver, Rogge, Sesamzaad, Soja, Tarwe Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten)
Zelf toevoegen
naar smaak
Peper en zout
Instructies
1
- Verwarm de oven voor 220 graden.
2
- Bak de ciabatta 4 - 6 minuten in de oven.
3
- Halveer de avocado en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in plakken.
- Snijd de helft van de ui in fijne ringen.
4
- Snijd de ciabatta open en besmeer met de kruidenroomkaas.
- Beleg het broodje met de avocado en breng op smaak met vers gemalen peper.
- Garneer met de koudgerookte zalm en de uienringen.