Volkoren ciabatta met gerookte zalm
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Volkoren ciabatta met gerookte zalm

met avocado en kruidenroomkaas

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Vis
Gerst
Haver
Rogge
Sesamzaad
Soja
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 stuk(s)

Avocado

½ stuk(s)

Ui

75 gram

Kruidenroomkaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

100 gram

Koudgerookte zalm

(Bevat Vis)

2 stuk(s)

Volkoren ciabatta

(Bevat Gerst, Haver, Rogge, Sesamzaad, Soja, Tarwe Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten)

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2278 kJ
Energie (kcal)545 kcal
Vetten33.4 g
waarvan verzadigd10.4 g
Koolhydraten31.7 g
waarvan suikers2.4 g
Vezels8.6 g
Eiwitten24.8 g
Zout1.8 g

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor 220 graden.
2
  • Bak de ciabatta 4 - 6 minuten in de oven.
3
  • Halveer de avocado en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in plakken.
  • Snijd de helft van de ui in fijne ringen.
4
  • Snijd de ciabatta open en besmeer met de kruidenroomkaas.
  • Beleg het broodje met de avocado en breng op smaak met vers gemalen peper.
  • Garneer met de koudgerookte zalm en de uienringen.