
Vleestrio
Gemarineerde steak, varkenshaas en gekruide varkensworstjes
-
Allergenen :
Selderij
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
MoeilijkheidMakkelijk
Ingredienten
/ Voor 2 personen
2 stuk(s)
Knoflookteen
1 zakje(s)
Italiaanse kruiden
100 gram
Varkenshaaspuntjes
4 stuk(s)
Varkensworstjes met tomaat en rozemarijn
(Kan bevatten Soja, Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij)
1 stuk(s)
Gemarineerde biefstuk
(Bevat Selderij Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)
Zelf toevoegen
1 el
Olijfolie
Benodigdheden
•Kom
Instructies
1
- Snijd de biefstuk in blokjes van 3 cm. Pers 1/2 knoflookteen per persoon, of snijd fijn. Meng in een kom de knoflook en biefstuk met per persoon: 1/4 zakje Italiaanse kruiden en 1/2 el olijfolie. Meng goed, dek af en zet in de koelkast tot gebruik.
- Herhaal deze stap met de varkenshaaspuntjes.
2
- Snijd de worstjes in stukjes van 3 cm. Dek af en zet in de koelkast tot gebruik.
3
fake news
4
fake news
5
fake news
6