topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vleestrio

Vleestrio

Gemarineerde steak, varkenshaas en gekruide varkensworstjes

-

Allergenen :
Selderij

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Knoflookteen

1 zakje(s)

Italiaanse kruiden

100 gram

Varkenshaaspuntjes

4 stuk(s)

Varkensworstjes met tomaat en rozemarijn

(Kan bevatten Soja, Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij)

1 stuk(s)

Gemarineerde steak

(Bevat Selderij Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1771 kJ
Energie (kcal)423 kcal
Vetten27.2 g
waarvan verzadigd8.2 g
Koolhydraten4.4 g
waarvan suikers0.7 g
Vezels0.9 g
Eiwitten40.5 g
Zout1.4 g

Benodigdheden

Kom

Instructies

1
  • Snijd de biefstuk in blokjes van 3 cm. Pers 1/2 knoflookteen per persoon, of snijd fijn. Meng in een kom de knoflook en biefstuk met per persoon: 1/4 zakje Italiaanse kruiden en 1/2 el olijfolie. Meng goed, dek af en zet in de koelkast tot gebruik.
  • Herhaal deze stap met de varkenshaaspuntjes.
2
  • Snijd de worstjes in stukjes van 3 cm. Dek af en zet in de koelkast tot gebruik.
3

fake news

4

fake news

5

fake news

6

fake news