Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Deze burger met een knapperige visschnitzel en brioche is altijd een goed idee! De ingelegde rode ui zorgt voor nog wat extra pit.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 piece
Brioche bun
(Contains Milk, Soy, Wheat)
80 g
Ravigote sauce
(Contains Mustard, Egg)
40 g
Arugula & lamb's lettuce
1 piece
[Persian] cucumber
2 piece
Multigrain fish burger
(Contains Fish, Wheat, Spelt)
1 piece
Onion
2 teaspoon
White wine vinegar
2 tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Halveer de komkommer in de lengte en snijd vervolgens in reepjes. Snijd de ui in halve ringen. Meng in een kleine kom de ui met de wittewijnazijn. Breng op smaak met peper en zout en zet apart.
Verhit 2 el olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Zorg dat de olijfolie goed heet is en bak de visburger 3 - 5 minuten per kant. De visburger is klaar als het een goudbruin korstje heeft.
Snijd het briochebroodje open en grill de snijkanten van de gehalveerde brioche 1 minuut zonder olie in dezelfde pan.
Besmeer de binnenkant van het briochebroodje met ravigotesaus. Leg de visburger op de onderste helft van het broodje, gevolgd door de komkommer. Verdeel de slamix en de ui erover en werk af met de bovenkant van het broodje.