
Vezelrijke cracker met avocado, gekookt ei en verse jus d’orange
Goedemorgen!
Allergenen :
Eieren
•Gluten
•Sesamzaad
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
MoeilijkheidMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
4 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
4 stuk(s)
Perssinaasappel
1 stuk(s)
Avocado
6 stuk(s)
Crackers
(Bevat Gluten, Sesamzaad)
Zelf toevoegen
naar smaak
Peper en zout
Benodigdheden
•Steelpan
Instructies
1
Zorg dat de eieren net onder water staan in een pan met deksel. Breng, afgedekt, aan de kook en kook de eieren 6 – 8 minuten. Laat daarna schrikken onder koud water.
2
Pers ondertussen de sinaasappels uit en verdeel het sap over de glazen.
3
Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit en prak het vruchtvlees en verdeel ¼ avocado op elke cracker
4
Pel de eieren, snijd in plakken en verdeel over de crackers. Bestrooi met peper en zout en serveer met het sinaasappelsap.