Vezelrijke cracker met avocado, gekookt ei en verse jus d’orange
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vezelrijke cracker met avocado, gekookt ei en verse jus d’orange

Vezelrijke cracker met avocado, gekookt ei en verse jus d’orange

Goedemorgen!

Allergenen :
Eieren
Gluten
Sesamzaad

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
Bereidingstijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

4 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

4 stuk(s)

Perssinaasappel

1 stuk(s)

Avocado

6 stuk(s)

Crackers

(Bevat Gluten, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1602 kJ
Energie (kcal)383 kcal
Vetten20 g
waarvan verzadigd4.5 g
Koolhydraten28 g
waarvan suikers12.9 g
Vezels9 g
Eiwitten18 g
Zout0.8 g

Benodigdheden

Steelpan

Instructies

1

Zorg dat de eieren net onder water staan in een pan met deksel. Breng, afgedekt, aan de kook en kook de eieren 6 – 8 minuten. Laat daarna schrikken onder koud water.

2

Pers ondertussen de sinaasappels uit en verdeel het sap over de glazen.

3

Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit en prak het vruchtvlees en verdeel ¼ avocado op elke cracker

4

Pel de eieren, snijd in plakken en verdeel over de crackers. Bestrooi met peper en zout en serveer met het sinaasappelsap.