topBanner
Verse ravioli gevuld met venkel en venkelzaadjes

Verse ravioli gevuld met venkel en venkelzaadjes

met kippendij en tomatensaus

QUICK & EASY
Lees meer

.

Labels:Lekker snel
Allergenen :EiGlutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

200 gram

Kippendijreepjes met Italiaanse kruiden

1 pak(ken)

Tomatenblokjes met basilicum

1 stuk(s)

Knoflookteen

280 gram

Ravioli met venkel en venkelzaadjes

(BevatEi, Glutenbevattende granen, Melk (inclusief lactose))

25 gram

Geraspte Italiaanse kaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Gele paprika

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

2 tl

Zwarte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2609 kJ
Energie (kcal)624 kcal
Vetten23.0 g
waarvan verzadigd7.2 g
Koolhydraten63 g
waarvan suikers14.6 g
Vezels8 g
Eiwitten37 g
Zout3.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Hapjespan
Ovenschaal
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

• Verwarm de oven voor op 200 graden en zet de grillstand aan. • Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel met een snuf zout voor de ravioli. • Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de gele paprika in blokjes.

2

• Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan op hoog vuur. • Bak de kippendijreepjes, gele paprika en knoflookteen 3 - 4 minuten. • Blus af met 1 tl zwarte balsamicoazijn per persoon, de tomatenblokjes en laat pruttelen terwijl je de ravioli kookt. Breng op smaak met peper en zout. • Kook de ravioli 4 - 6 minuten, giet af en laat zonder deksel uitstomen.

3

• Meng de ravioli door de tomatensaus met de helft van de Italiaanse kaas. • Voeg de ravioli toe aan een ovenschaal en werk af met de overige Italiaanse kaas. • Gratineer de ravioli 5 minuten in de oven.

4

• Schep de ravioli uit de ovenschaal op de borden. Pas op! Heet!