topBanner
Verse bouillabaisse met baguette

Verse bouillabaisse met baguette

950 gram | 3 - 4 porties | 143 gram groenten

Lees meer

Houd de zomer nog even vast met deze heldere visbouillon met duurzame koolvis (MSC) en garnalen (ASC) en verschillende groenten, zoals tomaat, prei en venkel.

Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle maaltijd.

Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten.

Allergenen :Zeevruchten/Fruit de MerMosterdSchaaldierenSchaaldierenSelderijVisWeekdierenGlutenbevattende granen

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten

Voor 4 personen

Ingredientenarrow down iconarrow down icon

Voor 4 personen

950 gram

Bouillabaisse

(BevatZeevruchten/Fruit de Mer, Mosterd, Schaaldieren, Schaaldieren, Selderij, Vis, Weekdieren)

2 stuk(s)

Biologische demi-baguette

(BevatGlutenbevattende granenKan bevattenNoten, Lupine, Soja, Melk (inclusief lactose), Sesam)
Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)586 kJ
Energie (kcal)140 kcal
Vetten0.81 g
waarvan verzadigd0.27 g
Koolhydraten27.68 g
waarvan suikers2.77 g
Vezels1.08 g
Eiwitten4.86 g
Zout0.27 g
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de baguette 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.