De varkensoester is een stuk vlees uit de bil van het varken. Het vlees is vrij mager en heerlijk mals, zeer geschikt dus voor een gebalanceerde maaltijd!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Knoflookteen
200 gram
Aardappelen
1 stuk(s)
Varkensoester
(Kan bevatten Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja, Gluten)
75 gram
Peultjes
150 gram
Wortelschijfjes
75 gram
Gesnipperde rode ui
125 ml
Zoutarme runderbouillon
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
½ tl
Mosterd
2 el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout
Tip: Het best kun je de varkensoester al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast halen. Dan is hij ook vanbinnen op temperatuur wanneer je hem bakt en krijg je een malser resultaat.
Weetje: Wortel zit boordevol vitamine A - goed voor de groei, de gezondheid van je huid, haar en nagels en een goede werking van je ogen en afweersysteem.