Snelle tomatencurry met heekfilet
Labels:
Caloriebewust
•Extra groente
•Pescotarisch
Allergenen :
Vis
•Selderij
•Mosterd
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Bereidingstijd15 minuten
Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
75 gram
Jasmijnrijst
1 stuk(s)
Heekfilet
(Bevat Vis)
½ stuk(s)
Knoflookteen
25 gram
Gesneden ui
5 gram
Gemberpuree
50 gram
Gebroken sperziebonen
(Kan bevatten Selderij)
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten Selderij)
½ pak(ken)
Tomatenblokjes
50 ml
Kokosmelk
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
½ zakje(s)
Kerriepoeder
(Bevat Selderij, Mosterd)
Zelf toevoegen
½ el
Zonnebloemolie
¼ stuk(s)
[Zoutarm] groentebouillonblokje
½ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout
Benodigdheden
•Pot
•Pan met deksel
Instructies
1
2
3
4