topBanner
Speltwafels met kalkoenfilet

Speltwafels met kalkoenfilet

Met hüttenkäse, tomaat en tuinkers

Lees meer

Goedemorgen!

Allergenen :Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)Ei

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd5 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4

6 stuk(s)

Oer-speltwafels

(BevatGlutenbevattende granen)

100 gram

Hüttenkäse

(BevatMelk (inclusief lactose))

2 plak(ken)

Kalkoenfilet

(BevatEi)

1 stuk(s)

Pruimtomaat

1.5 el

Tuinkers

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)925 kJ
Energie (kcal)221 kcal
Vetten4.0 g
waarvan verzadigd1.6 g
Koolhydraten31 g
waarvan suikers4.1 g
Vezels4 g
Eiwitten14 g
Zout0.8 g
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Beleg 2 speltwafels per persoon met hüttenkäse en beleg de andere speltwafels met kalkoenfilet.

2

Snijd de tomaat in plakken en verdeel deze over hüttenkäse. Knip de tuinkers af en verdeel deze over alle speltwafels. Bestrooi naar smaak met peper en zout.

3

Verdeel de speltwafels over de borden.