topBanner
Spekomelet

Spekomelet

met biologisch broodje en bieslook

Lees meer

.

Allergenen :Glutenbevattende granenSojaSesamzaadEiMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4
5
6

2 stuk(s)

Biologisch wit broodje met roggedesem

(BevatGlutenbevattende granen, Soja, Sesamzaad)

5 gram

Verse bieslook

4 stuk(s)

Ei

(BevatEi)

40 gram

Spekblokjes

Zelf toevoegen

½ el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2529 kJ
Energie (kcal)604 kcal
Vetten24.0 g
waarvan verzadigd8.0 g
Koolhydraten64 g
waarvan suikers2.0 g
Vezels3 g
Eiwitten31 g
Zout2.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kom
Koekenpan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 210 graden. Bak het biologische broodje 6 – 8 minuten in de oven.

2

Snijd ondertussen de bieslook fijn. Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk en de bieslook. Breng op smaak met peper en zout.

3

Smelt de roomboter in een koekenpan en bak de spekblokjes in 2 minuten op middelhoog vuur rondom bruin. Schenk het eimengsel erbij en bak per 2 personen 1 omelet.

4

Snijd het brood doormidden en beleg met de omelet. Schenk de rest van de melk uit in glazen.