topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spekomelet

Spekomelet

met biologisch broodje en bieslook

.

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Biologisch wit broodje met roggedesem

5 gram

Verse bieslook

4 stuk(s)

Ei

40 gram

Spekreepjes

65 ml

Biologische halfvolle melk

Zelf toevoegen

½ el

[Plantaardige] roomboter

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)604 kcal
Energie (kJ)2529 kJ
Vetten24 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten64 g
waarvan suikers2 g
Vezels2.9 g
Eiwitten31 g
Zout2 g

Benodigdheden

Kom
Koekenpan

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 210 graden. Bak het biologische broodje 6 – 8 minuten in de oven.

2

Snijd ondertussen de bieslook fijn. Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk en de bieslook. Breng op smaak met peper en zout.

3

Smelt de roomboter in een koekenpan en bak de spekblokjes in 2 minuten op middelhoog vuur rondom bruin. Schenk het eimengsel erbij en bak per 2 personen 1 omelet.

4

Snijd het brood doormidden en beleg met de omelet. Schenk de rest van de melk uit in glazen.