HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSnelle Penne Met Rundergehakt, Groenten En Pesto
topBanner
Snelle penne met rundergehakt, groenten en pesto

Snelle penne met rundergehakt, groenten en pesto

Lees meer

Heb je weinig tijd maar wil je wel lekker én gezond eten? Dat kan met dit gerecht. Combineer het gehakt met de groene pesto die speciaal voor HelloFresh is gemaakt door onze leverancier Kitchen on a mission. Meng met de gesneden groenten zodat je niet eens een snijplank nodig hebt!

Labels:Lekker snelKindvriendelijk
Allergenen :Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

180 gram

Volkoren penne

(BevatGlutenbevattende granenKan bevattenSoja, Lupine, Mosterd, Ei)

200 gram

Rundergehakt

400 gram

Groentemix

(Kan bevattenSelderij)

2 tl

Gedroogde tijm

80 gram

Groene pesto

(BevatMelk (inclusief lactose), Noten)

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden/ per gerecht
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
/ per gerecht
Energie (kJ)3409.96 kJ
Energie (kcal)815 kcal
Vetten38.0 g
waarvan verzadigd10.0 g
Koolhydraten68 g
waarvan suikers0.0 g
Vezels10 g
Eiwitten45 g
Zout0.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Wok met deksel
Hapjespan met deksel
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de penne. Kook de penne, afgedekt, 10 - 15 minuten. Giet af en laat zonder deksel uitstomen.

2

Verhit een wok of hapjespan met deksel en bak het rundergehakt in 3 minuten op middelhoog vuur los. Breng op smaak met peper en zout.

3

Voeg vervolgens de groentemix en tijm toe en bak, afgedekt, 5 minuten.

4

Voeg de penne en de pesto toe aan de wok of hapjespan, breng verder op smaak met peper en zout en verhit nog 1 minuut.

5

Verdeel het gerecht over de borden.